Virtualisera din IT

Virtualisering, VMWare, Microsoft, Amazon, AWS, Virtualbox

Dynamiskt och flexibelt datacenter

Förenkla IT-infrastrukturen och skapa ett dynamiskt och flexibelt datacenter med beprövade produkter för server- och datacentervirtualisering. Idén med virtualisering är att att utnyttja IT hårdvara på ett mera effektivt sätt.

Anpassa tekniken efter era behov

Virtualisering inom samtliga komponenter, till exempel servrar, lagring, klienter och nätverk. Vi bygger miljön och ser över vilka krav verksamheten kräver. Med klientvirtualisering eller som en hanterad tjänst kan ni bygga upp en mer flexibel IT-infrastruktur och hjälpa verksamheten att reagera på möjligheter och förändringar på marknaden. Distribuera applikationer och datorskrivbord snabbare och enklare till flera slags klienter. Flytta datorskrivborden på filialkontor till molnet och leverera dem som hanterad tjänst var de än behövs, med bibehållen kontroll och säkerhet.

Virtualisering i hela IT-infrastrukturen

Virtualisering fungerar med de flesta typer av maskinvara och programvara idag, lagrings-, nätverks- och säkerhetsprodukter. Våra lösningar bygger på öppna standarder vad gäller licensiering och kompatibilitet, lösningen uppfyller era behov utan att ni behöver välja särskilda tillverkare.